002042 - шаблон joomla Joomla

 

O nama

Poduzeće Crtorad d.o.o.

Poduzeće Crtorad d.o.o. osnovano 1994.g u Varaždinu te je jedini osnivač i 100% vlasnik direktor Tomo Ježovita.

Poduzeće CRTORAD d.o.o. renomirani je proizvođač turističke signalizacije, prometne i reklamne signalizacije, prometne vizualne komunikacije, te cestovne opreme.

Pružatelj smo usluge vanjskog oglašavanja (outdoor), organiziranja i naplate parkiranja, premještanja vozila, blokiranja i deblokiranja vozila te usluge ljetnog i zimskog čišćenja prometnica.

Naši proizvodi izrađuju se od najkvalitetnijih materijala svjetski poznatih i priznatih proizvođača u skladu sa važećim zakonskim propisima i tehnološkim normama te našu kvalitetu dokazujemo i certifikatima EU. Prilikom izrade proizvoda poštuju se ekološki standardi.

Od 2013. godine posjedujemo ISO certifikate 9001:2008 i 14001:2004 vezano uz proizvodnju prometne signalizacije, organizacije i naplate parkiranja te autopraonice.

Od 2015. godine Crtorad je dobio i nove certifikate te odnosno dva certifikata za prometne znakove i supove, čime je otvorio put za nova tržišta.

Suvremena tehnologija i educirani zaposlenici omogućuju brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu stoga CRTORAD d.o.o. i slovi za respektabilnog poslovnog partnera.

Crtorad d.o.o. poznat je po inovativnosti u parkirnom sektoru ali i u unapređenju opreme vezane uz promet. Projekt MagSense u suradnji sa poduzećem Mobilisis d.o.o.. iz Varaždina doveo je djelatnost parkiranja na najvišu razinu, a on će olakšati parkiranje vozačima i biti će važan za sve sfere društva.

Također je važna inovacija i sektoru prometne signalizacije i to konkretno upotreba eko boja za izradu horizontalne signalizacije.

 

U svom portfoliu poduzeće ima nekoliko djelatnosti, a to su:

 • Proizvodnja prometnih znakova,turističke signalizacije,prometne opreme
 • Proizvodnja ostalih proizvoda od aluminija
 • Održavanje vertikalne signalizacije
 • Izvođenje horizontalne prometne signalizacije
 • Organizacija i naplata parkiranja
 • Pauk služba i premještanje vozila, blokiranje i deblokiranje vozila
 • Zimska služba
 • Vanjsko oglašavanje i reklamna signalizacija
 • Usluga tiska na papir, na folije čak i u dimenziji citylight-a
 • Caffe bar „Pauk“ – lokacija poslovne zgrade Crtorad d.o.o.
 • Autopraonica - lokacija poslovne zgrade Crtorad d.o.o.
 • Stakleni paviljon za najam – lokacija centar grada Kapucinski trg

 

Gdje posluje Crtorad d.o.o.?

Posluje s naplatom parkiranja, pauk službom, zimskom službom u Varaždinu i Koprivnici, otoku Krku to jest u njihovim općinama te gradovima (Krk, Vrbnik, Baška, Ludbreg). Također Crtorad posluje s opskrbom znakova na području cijele Hrvatske te ima dugogodišnje kupce, a potpisom ugovora i izborom na javnim natječajima također održava vertikalnu i horizontalnu signalizaciju u Varaždinu, Rijeci, Puli, Čakovcu, Koprivnici te Međimurskoj županiji.

 

 

Cilj Rokovi Tehnologija Optimalne cijene Reference Afirmirani Dinamični

crtorad1.jpg
crtorad2.jpg
crtorad3.jpg
crtorad4.jpg