002042 - шаблон joomla Joomla

 

  • home1.jpg
  • home2.jpg
  • home3.jpg
  • home4.jpg
  • home5.jpg

Pouzdanost ...

 

Poduzeće CRTORAD d.o.o. renomirani je proizvođač turističke signalizacije, prometne i reklamne signalizacije, prometne vizualne komunikacije, te cestovne opreme. Naši proizvodi izrađuju se od najkvalitetnijih materijala svjetski poznatih i priznatih proizvođača u skladu sa važećim zakonskim propisima i tehnološkim normama te našu kvalitetu dokazujemo i certifikatima EU. Prilikom izrade proizvoda poštuju se ekološki standardi.

Inovativnost ...

 

Crtorad d.o.o. poznat je po inovativnosti u parkirnom sektoru ali i u unapređenju opreme vezane uz promet. Projekt MagSense u suradnji sa poduzećem Mobilisis d.d.o.. iz Varaždina doveo je djelatnost parkiranja na najvišu razinu a on će olakšati parkiranje vozačima i biti će važan za sve sfere društva. Također je važna inovacija i sektoru prometne signalizacije i to konkretno upotreba eko boja za izradu horizontalne signalizacije.

Stručnost ...

 

Od 2013. godine posjedujemo ISO certifikate 9001:2008 i 14001:2004 vezano uz proizvodnju prometne signalizacije, organizacije i naplate parkiranja te autopraonice. Od 2015. godine Crtorad je dobio i nove certifikate te odnosno dva certifikata za prometne znakove i supove, čime je otvorio put za nova tržišta. Suvremena tehnologija i educirani zaposlenici omogućuju brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu.